Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióÁltalános információk
Hogyan kezelhetem a jegyértesítőket?
Hogyan kezelhetem a jegyértesítőket?

Minden fontos tudnivaló a jegyértesítők be- és kikapcsolásáról, illtve az eszközbeállítások kezeléséről

Frissítve a mai napon

Itt megtudhatod, hogyan állíthatod be és kapcsolhatod ki a jegyértesítőket – és mit tehetsz, ha az értesítők kikapcsolása nem működik.

Jegyértesítők beállítása

Könnyedén beállíthatsz egy jegyértesítőt az alkalmazásunkon vagy a weboldalon keresztül. Csak lépj az esemény oldalára és a keresett jegytípusra. Egyszerűen koppints a 'Kérj jegyértesítőt' gombra, és ha egy jegy elérhetővé válik, azonnal tájékoztatunk.

Jegyértesítők kikapcsolása

Ha e-mailben kapod a jegyértesítőket, akkor kattints az 'Eseményértesítések kikapcsolása' linkre az e-mailben.

Ha az értesítések a telefonodra érkeznek, jelentkezz be a TicketSwap-fiókodba, és ellenőrizd, hogy milyen eseményekről kapsz értesítést. Ezt a fiókodban a Jegyértesítők fülön találod. Ott lépj azokra az eseményekre, amelyekre jegyértesítőt állítottál be, és koppints az 'Jegyértesítők beállítva' gombra. Ez kikapcsolja az értesítéseket.

Továbbra is kapok értesítéseket, pedig kikapcsoltam őket

Nem gyakori eset, de néha előfordulhat, hogy továbbra is kapod a jegyértesítéseket, annak ellenére, hogy kikapcsoltad őket. Íme a probléma két leggyakoribb oka, és javaslatunk a megoldásra.

1. Több fiókkal rendelkezel

A legtöbb esetben ez azért van, mert több fiók is kapcsolódik a nevedhez. Ellenőrizd az e-mail-címet, ahonnan az értesítések érkeznek, és jelentkezz be a TicketSwap rendszerébe ezzel az e-mail-címmel. Ezután kikapcsolhatod a jegyértesítőket a szokásos módon, a beállításokban vagy az esemény oldalára lépve.

2. Az Apple ID-d és az e-mail-címed használatával léptél be

Az Apple rendelkezik egy „privát átjátszó” elnevezésű funkcióval. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott ponton, amikor nem akartad használni a valódi e-mail-címedet, az Apple létrehozott neked egyet. Néha ez azzal jár, hogy duplán kapod az értesítéseket, mert a rendszerünk nem tud különbséget tenni az Apple ID azonosítód és az e-mail-címed között. Így előfordulhat, hogy ugyanazt az értesítést kétszer kapod meg. Ha továbbra is érkeznek az értesítések, holott kikapcsoltad őket, akkor ezt úgy oldhatod meg, hogy kétszer jelentkezel be: egyszer az Apple ID azonosítóddal, egyszer pedig az e-mail-címeddel/Facebookoddal. Ha mindkét fiókban kikapcsolod a jegyértesítőket, megszűnik a probléma.

Ha továbbra is gondjaid vannak, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt – munkatársaink szívesen segítenek. 🙌

Választ kapott a kérdésére?