Hoe kan ik zeker zijn dat ik meldingen krijg?

Lees onze gids om problemen met je meldingen op te lossen, zodat je die geweldige tickets niet misloopt!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms zorgen vervelende technische problemen ervoor dat je geen meldingen krijgt, we kennen het gevoel! We hebben een lijst met veelvoorkomende problemen en oplossingen samengesteld.

Wat moet je doen als je geen meldingen krijgt?

Controleer je internetverbinding

Dit lijkt misschien simpel, maar dit kan het verschil zijn tussen dat ticket krijgen en het mislopen. Vergeet niet dat wifi meestal sneller is dan je mobiele netwerk.

Zet meldingen van TicketSwap aan

Controleer of je meldingen van TicketSwap hebt toegestaan in de instellingen van je apparaat.

Update je apparaat en app

Zorg dat je de nieuwste versie van je telefoonsoftware en app hebt. Je kunt die updaten in je algemene instellingen en in de app store.

Schakel de modus 'niet storen' uit

Als de niet storen-, vliegtuig- of slaapmodus van je telefoon aan staat, stuurt je telefoon geen meldingen.

Schakel de batterijbesparingsmodus uit

Als de batterijbesparingsmodus aan staat, kun je in plaats daarvan je batterij opladen of de batterijbesparingsmodus uitzetten. Als die modus aan staat, kan dat je berichten namelijk tot wel 15 minuten vertragen!

Zet achtergrondgegevens aan

Het kan zijn dat je telefoon geen apps op de achtergrond laat werken. Om meldingen te krijgen wanneer je niet op je telefoon zit, moet je dit aanpassen in je data-instellingen.

Start TicketSwap opnieuw op

Is je telefoon opnieuw opgestart, tik dan op TicketSwap zodat je telefoon weer meldingen kan toestaan.