Hur ser jag till att få aviseringar?

Läs vår guide för att felsöka dina meddelanden - så att du inte går miste om dina biljetter!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland uppstår tekniska problem som hindrar dig från att få aviseringar - vi vet att det är irriterande! Vi har därför sammanställt en lista över vanliga problem och hur du löser dem.

Vad ska du göra om du inte får aviseringar?

Kontrollera din internetanslutning

Det kan verka enkelt, men ibland kan det vara skillnaden mellan att få biljetten eller att gå miste om den. Kom ihåg att WiFi för det mesta är snabbare än ditt mobilnät.

Slå på TicketSwap-aviseringar

Kontrollera att du har aktiverat "Tillåt aviseringar" för TicketSwap i enhetens inställningar.

Uppdatera din enhet och app

Se till att du har den senaste versionen av programvaran till din telefon och appen. Du bör kunna uppdatera den i dina allmänna inställningar och i appbutiken.

Stäng av "Stör ej"

Din telefon skickar inga meddelanden till dig om den är i läget "Stör ej", flygplansläge eller viloläge.

Stäng av batterisparläget

Om batterisparläget är aktiverat kan du antingen ladda enheten eller stänga av batterisparläget. Om det är aktiverat kan det fördröja dina meddelanden med upp till 15 minuter!

Slå på bakgrundsdata

Din telefon kanske inte låter appar köras i bakgrunden. Ändra detta i datainställningarna om du vill få aviseringar när du inte använder telefonen.

Starta om TicketSwap

Om din telefon startades om kan du klicka på TicketSwap så att din telefon tillåter aviseringar igen.