Hvordan kan jeg sørge for at jeg får varsler?

Les veiledningen vår for å feilsøke varslene dine – så går du ikke glipp av de gode billettene!

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger er det irriterende tekniske problemer som hindrer deg i å motta varsler, vi har vært der! Vi har laget en liste over vanlige problemer og hvordan du kan fikse dem.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke får varsler?

Sjekk internettforbindelsen din

Det kan virke enkelt, men dette kan være forskjellen mellom å få billetten din og å gå glipp av den. Husk at WiFi som regel er raskere enn mobilnettverket ditt.

Slå på TicketSwap-varsler

Sjekk at du har trykket på «Tillat varsler» for TicketSwap i enhetsinnstillingene.

Oppdater enheten og appen

Sørg for at du har den nyeste versjonen av telefonprogramvaren og appen. Du skal kunne oppdatere den i de generelle innstillingene og appbutikken.

Slå av «Ikke forstyrr»

Hvis telefonen din er i «Ikke forstyrr»-modus, flymodus eller sovemodus, vil den ikke sende deg varsler.

Slå av batterisparemodus

Hvis batterisparemodus er på, kan du enten lade enheten din eller slå av batterisparemodus. Hvis den er på, kan den forsinke meldingene dine med opptil 15 minutter!

Slå på bakgrunnsdata

Telefonen din lar kanskje ikke apper kjøre i bakgrunnen. For å motta varsler mens du ikke bruker telefonen, endre dette i datainnstillingene dine.

Omstart TicketSwap

Hvis telefonen din ble omstartet, klikk på TicketSwap slik at telefonen din kan tillate varsler igjen.