Hvordan fungerer delte billetter?

Alt du trenger å vite om å dele billetter eller å motta dem fra venner.

Andrea avatar
Skrevet av Andrea
Oppdatert over en uke siden

Del billetter med venner

Billetter som du selv har importert, eller kjøpt på TicketSwap, kan du dele med venner. Her er en forklaring på hvordan det fungerer når du vil dele en billett:

1. Gå til Dine billetter

2. Trykk på Del-knappen

3. Bekreft at du ønsker å dele billetten

4. Del billettlenken via en meldingsplattform

5. Vennen din godtar billetten, og den er deres! Vi viser deg en bekreftelse med et bilde av dem slik at du vet at de fikk den

6. Hvis de fremdeles ikke har godtatt billetten, gir vi deg beskjed om at den venter på å bli godtatt

Å motta en delt billett: opprinnelige billetteiere

Hvis noen deler en billett med deg, vil de alltid være den opprinnelige billetteieren. Du har tilgang til billetten, men du kan ikke dele eller selge den med mindre de slutter å dele den med deg eller fjerner den fra kontoen sin. Husk følgende:

1. Ta aldri imot billetter fra noen du ikke kjenner.

2. Ikke håndter deling av billetter eller betaling for delte billetter utenfor TicketSwap.

3. Vi har ikke mulighet til å kontrollere gyldigheten av alle billetter som importeres fra andre enn TicketSwap, så vi er ikke ansvarlige for tvister om billetter som er lagt til og delt eksternt.

Vil du vite mer om hvordan delte billetter fungerer? Ta en titt på disse andre artiklene: