Hoe kan ik mijn tickets op mobiel verkopen?

Download de laatste versie van de TicketSwap-app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

Met de TicketSwap iOS App kun je gemakkelijk direct vanaf je iPhone en iPad een ticket verkopen. Er zijn een aantal manieren waarop je een bestand kunt uploaden naar de TicketSwap App:

Upload het ticket direct uit je mailbox

Je kan tickets direct uit je mailbox (Outlook/MSN/Passport/Live) uploaden naar de TicketSwap-app. Iedere mail met een pdf-bestand kan direct worden geüpload door op de upload button te klikken, wanneer je jouw mail met de tickets bekijkt. Volg hiervoor de stappen in de TicketSwap-app (let op: alleen mogelijk vanaf iOS en Android versie 4.7).

Open het bestand direct met de TicketSwap app

Onderstaand laten we zien hoe je jouw ticket direct kunt uploaden vanaf je telefoon in de TicketSwap app.

iOS

Android

Uploaden vanuit iCloud-, Dropbox- of Google Drive-account

Als je de iCloud-, Dropbox- of Google Drive-applicatie hebt geïnstalleerd, kun je deze gebruiken om een bestand te uploaden in de TicketSwap-applicatie. Sla het bestand eerst op in je iCloud-, Dropbox- of Google Drive-account. Daarna open je TicketSwap app en start je het verkoopproces. Wanneer je bij de upload stap bent, klik je op '' Selecteer een bestand ''. Hier kun je je iCloud-, Dropbox- of Google Drive-account selecteren om het ticket in de TicketSwap-applicatie te importeren. Let op: het kan zijn dat je iCloud-, Dropbox- of Google Drive-account niet direct zichtbaar is in dit menu. Als dit het geval is, kun je dit inschakelen door op 'Meer' te klikken.