Hoe kan ik tickets uploaden?
Hoe voeg je een Ticketmaster Mobile ticket toe aan je Apple Wallet?
Hoe voeg je een Ticketmaster Mobile ticket toe aan je Apple Wallet?
Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Loop je tegen problemen aan bij het uploaden van je tickets die alleen zichtbaar zijn in je Ticketmaster profiel? Wil je graag weten hoe je deze verplaatst naar je Apple Wallet? Wij hebben de oplossing.

Op TicketSwap is het noodzakelijk dat je een geheel en geldig .pdf of .pkpass bestand uploadt voor een veilige en gemakkelijke verkoop. Dit vergt soms enkele tussenstappen omdat sommige ticket providers het ticket enkel beschikbaar stellen via hun eigen platform. Hieronder vind je de instructies hoe je het ticket toch kan verkopen op TicketSwap.

De stap voor stap gids over hoe je een Ticketmaster Mobile Ticket toevoegt aan je Apple Wallet.

1. Inloggen in je Ticketmaster account:

Ga naar www.ticketmaster.nl of open de Ticketmaster app op je telefoon en log-in met je inlog gegevens.

2. Selecteer het ticket dat je wil verkopen:

Ga naar 'Mijn evenementen', hier zul je alle tickets vinden die je hebt gekocht. Kies vervolgens het ticket dat je wil verkopen.

3. Voeg het ticket toe aan je Apple Wallet:

Zodra je het ticket dat je wil verkopen hebt geselecteerd, kies je 'Voeg toe aan Apple Wallet'. Het ticket is nu verplaatst naar je Apple Wallet.

Na het volgen van deze stappen, zal het ticket terug te vinden zijn in je Apple Wallet, klaar om verkocht te worden via TicketSwap! Hier is een extra artikel over hoe het verkopen van een ticket in je Apple Wallet in zijn werk gaat.

Het verplaatsen van je Ticketmaster ticket naar je Apple Wallet versimpelt het doorverkopen op ons platform. Klaar om je ticket op TicketSwap te adverteren?