Nee, het is niet mogelijk om een screenshot van een ticket te verkopen dat oorspronkelijk als pdf of Apple Wallet-ticket is uitgegeven. Het systeem zal niet herkennen dat het hier om een origineel ticket gaat, en daarom het bestand blokkeren.

Je kan echter wel gewoon het originele bestandje plaatsen! Je kan dan altijd aangeven welk ticket je wel, en welke je niet wil verkopen. Voor een gedetailleerde uitleg over hoe je een ticket uit je Apple Wallet verkoopt, kan je hier klikken.