Konto
Allmänna kontofrågor
Jag har inloggningsproblem, vad gör jag nu?
Liza avatar
Skrivet av Liza
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Jag har problem med att logga in, vad gör jag nu?

Om du inte kan logga in, vänligen kolla in följande scenarier och tillhörande lösningar.

Jag använde mitt Facebook-konto för att skapa mitt TicketSwap-konto:

Om du registrerade dig med ditt Facebook-konto kommer ditt lösenord i TicketSwap alltid att vara detsamma som lösenordet från ditt Facebook-konto eftersom vi använder ditt Facebook-konto som inloggningsuppgifter.

Om du inte kommer ihåg ditt Facebook-lösenord, var noga med att återställa ditt lösenord på Facebook-webbplatsen och efter att ha slutfört den processen kan du logga in med ditt nya lösenord på TicketSwap också. Se också till att du har gett TicketSwap tillstånd att köra på din Facebook!

Jag har skapat mitt TicketSwap-konto med e-postinloggning:

Om du har registrerat ditt TicketSwap-konto med e-postinloggning behöver du aldrig ett lösenord. Du kan klicka på "logga in" och ange den registrerade e-postadressen. Efter det kommer du att få en "unik länk" i din e-post. Om du klickar på den länken kommer du att vara inloggad under de kommande 30 dagarna utan att behöva slutföra den processen igen.

Om du inte får ett e-postmeddelande från oss inom 3 minuter, se till att kontrollera SPAM-mappen i din e-post.

Jag använde mitt Apple-ID för att logga in

Om du registrerade ditt TicketSwap-konto med ditt Apple-ID kommer din telefon att be dig om ditt Face ID- eller Apple ID-lösenord för att logga in. Lätt! Detta kräver att du länkar ditt konto till ditt Apple ID, men det är enkelt!