Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióÁltalános információk
Hitelesítéssel kapcsolatos hibák elhárítása
Hitelesítéssel kapcsolatos hibák elhárítása

Itt megtudhatod, mit tehetsz, ha hibaüzenetet kapsz, vagy ha problémába ütközöl az ellenőrzés során.

Frissítve a mai napon

A biztonságos és korrekt adásvételek biztosításához a legfrissebb adataidra van szükségünk. Ezenkívül arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb megkapd a kifizetéseidet. Nézd meg, hogyan találhatsz megoldást, ha problémákkal szembesülsz.

Hibaüzenetet kapok a személyazonosságom igazolása során

Ha gondjaid adódnak, valószínűleg nem egyeznek a hitelesítéshez megadott adataid. Frissítsd őket itt a személyi igazolványodon vagy az útleveleden található adatoknak megfelelően, amelyeket feltöltöttél fizetési szolgáltatónk, a Stripe számára.

Mivel igazodnunk kell a nemzetközi jogszabályokhoz, ellenőrizzük minden rajongó személyazonosságát, aki a platformunkon vásárol vagy ad el jegyet. Partnerünk a Stripe Payments Europe Ltd., egy globális szolgáltató, amelyben világszerte több ezer vállalat bízik. Az egyes országok eltérő okmányokat igényelnek. Nézd meg itt, milyen dokumentumokra van szükséged az ellenőrzéshez.

Nem kaptam meg az ellenőrzéshez szükséges SMS-t

Próbáld meg újra megadni a telefonszámodat itt. Ezután várd meg az üzenetünket, amely tartalmazza az ellenőrzéshez szükséges kódot. Miután a hitelesítés megtörtént, biztonságosan és zökkenőmentesen vásárolhatsz és adhatsz el jegyeket.

Ha ez nem működik:

  1. Ellenőrizd még egyszer, hogy helyesen adtad-e meg a telefonszámodat, és módosítsd, ha szükséges!

  2. Ellenőrizd, hogy nem telt-e meg a telefonod SMS-tárja – ha ez a helyzet, törölj néhány felesleges üzenetet, hogy legyen hely a miénknek.

  3. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot – néha a repülési üzemmód be- és kikapcsolásával javíthatsz a gyenge térerőn.

Nem tudok bejelentkezni

Ha nem tudsz bejelentkezni a TicketSwap-fiókodba, olvasd el ezt a hasznos GYIK-szekciót, ahol minden fontos tudnivalót megtalálsz a bejelentkezéssel kapcsolatos hibák elhárításához.

Ha továbbra is gondjaid vannak, fordulj hozzánk bizalommal. Felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal itt – csak görgess le a lap aljáig, és koppints a 'Kapcsolatfelvételre.

Választ kapott a kérdésére?