Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióÁltalános információk
Hogyan módosíthatom a profilomat vagy az elérhetőségeimet?
Hogyan módosíthatom a profilomat vagy az elérhetőségeimet?

Itt megtudhatod, hogyan módosíthatod könnyedén a telefonszámodat, az e-mail-címedet és más adataidat a fiókbeállításokban.

Frissítve a mai napon

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen és biztonságosan használhasd a felületünket, a legfrissebb adatokra van szükségünk.

A profilomban szereplő név módosítása

A nyilvános neved a fiók létrehozásakor kerül be a profilodba, ezért ezt csak ügyfélszolgálati csapatunk módosíthatja, ha megkéred őket rá.

Ha a személyazonosságod ellenőrzéséhez szeretnéd szerkeszteni a nevedet, lépj a hitelesítési oldalunkra, és módosítsd a neved, hogy azonos legyen a nekünk küldött személyi igazolványon szereplő névvel. A valódi nevedre van szükségünk – a rajongók biztonsága érdekében ügyelünk arra, hogy csak hiteles fiókok vegyék igénybe a felületünket. Ha eladtál egy jegyet, szintén a valódi neved szükséges ahhoz, hogy megkapd a kifizetést.

Telefonszámom módosítása

A telefonszámodat itt módosíthatod. Vagy lépj be a Fiókodba a TicketSwapon, és szerkeszd ott az adataidat. Fontos, hogy tudjuk a számodat, mert így tudjuk megakadályozni, hogy egyesek visszaéljenek platformunk használatával.

E-mail-cím módosítása

Az e-mail-címedet itt módosíthatod. A regisztráció során mindig vissza kell igazolnod az e-mail-címedet, mivel oda fogjuk küldeni az ellenőrző kódot vagy a visszaigazolást, amikor jegyeket vásárolsz vagy adsz el. 🙌

Születési dátumom módosítása

A valódi születési dátumodra van szükségünk, amikor összeegyeztetjük az adataidat a személyi igazolványodon szereplő információkkal, hogy megerősítsük a kifizetésed adatait. Ennek módosítását a TicketSwap profilodban itt végezheted el.

Miért kell megosztanom a személyes adataimat?

Partnerünk a Stripe Payments Europe Ltd, egy globális szolgáltató, amelyben világszerte több ezer vállalat bízik. A regisztrációhoz elegendő az e-mail-címed. De ha jegyet szeretnél vásárolni vagy eladni a platformunkon, több információra van szükségünk – erről itt olvashatsz bővebben.

Az egyes országok eltérő dokumentumokat igényelnek. Nézd meg itt, milyen okmányok szükségesek a hitelesítéshez.

További gondjaid vannak? Olvasd el a GYIK útmutatóját a hitelesítéssel kapcsolatos hibaelhárításról , vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal – munkatársaink örömmel segítenek.

Választ kapott a kérdésére?