Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióADE 101
Mi az a visszatérítési védelem és hogy működik?
Mi az a visszatérítési védelem és hogy működik?

Itt minden információt megtalálsz a visszatérítési védelem kezeléséhez arra az esetre, ha valamiért nem tudsz eljutni egy eseményre.

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Valami gond volt a közlekedéssel, vagy vészhelyzet merült fel? Az élet már csak ilyen. Ezért kínálunk a jegyedhez kiegészítő visszatérítési védelmet partnerünk, az XCover jóvoltából. Ezzel az egyszerű kiegészítő szolgáltatással a jegy árának töredékéért gondoskodunk a védelmedről.

Mit fedez a szolgáltatás?

A visszatérítési védelem lehetővé teszi a jegyek visszatérítését, ha te vagy a csoportod egyik jeggyel rendelkező tagja a csomagban meghatározott okból nem tud részt venni az eseményen. A kártérítés akár a jegy teljes vételárát fedezheti, és a következőkre terjed ki:

  • Visszatérítés téged vagy a csoportod tagját érintő betegség vagy sérülés esetén

  • Fedezés tömegközlekedési eszköz hibája esetén

  • Sürgősségi ellátás igénybevétele vagy szélsőséges időjárás

  • Esküdtszéki idézés vagy katonai szolgálati kiküldetés

Látogass el a Visszatérítési Védelem Súgóközpontba, ahol választ kapsz a leggyakoribb kérdésekre. Az XCover csapata készséggel segít, és szívesen megválaszolja a felmerülő kérdéseidet.

Ezenkívül megtekintheted a teljes Általános Szerződési Feltételeket is, ahol részletes leírást találsz a szolgáltatásról.

Milyen esetekre nem vonatkozik a védelem?

A szolgáltatásra további feltételek és kizárások vonatkoznak. Olvasd át figyelmesen a csomag tartalmát, mivel az országonként eltérő lehet.

Az XCover visszatérítési védelme általában nem terjed ki az alábbi esetekre:

  • Ha meggondolod magad, vagy vissza akarod kapni a fel nem használt jegyeid árát

  • Ha nem nyújtod be az XCover visszatérítési csapata által igényelt dokumentumokat

  • Ha az eseményt a szervező törölte vagy átütemezte (ebben az esetben a szervező téríti vissza a jegy árát, a saját Általános Szerződési Feltételeinek megfelelően)

  • Ha az eseményre nem vonatkozik a csomagban foglalt visszatérítési védelem

  • Ha a jegyeid nem működnek a bejáratnál – ilyen esetekben a TicketSwap segít megoldani a problémát

Hogyan vásárolhatom meg a visszatérítési védelmet?

Az XCover visszatérítési védelmét kiegészítő szolgáltatásként vásárolhatod meg jegyvásárláskor. Ekkor láthatod majd a visszatérítési védelem előnyeit, valamint egy linket is találsz a szerződési feltételekhez.

Ha megvásároltad az XCover visszatérítési védelmét, bejelentkezhetsz az XCover-fiókodba, ahol beyújthatod a visszatérítési kérelmedet, módosíthatod a védelem tartalmát, és megtekintheted a csomagodat, a számlát és a tanúsítványt.

Első lépésként keresd meg az XCovertől kapott visszaigazoló e-mailt a postaládádban, és aktiváld fiókodat a linkre kattintva. Ha a XCover visszaigazolása nincs az elsődleges leveleid között, ellenőrizd a spam mappában, a promóciós e-mailek között és a kukában is. Ha továbbra sem találod, csak kövesd az alábbi hasznos cikkben leírt lépéseket.

Hogyan nyújthatok be visszatérítési követelést?

Egyszerűen jelentkezz be az XCover-fiókodba, válaszd ki a visszatérítési kérelmednek megfelelő XCover védelmet, majd kattints a „Követelés benyújtása” lehetőségre. Ellenőrizd, hogy rendelkezel a követelésed igazolásához szükséges dokumentumokkal, és hogy a lemondásod oka megfelel a visszatérítési szabályzat feltételeinek.

Az XCovernél a visszatérítési kérelem feldolgozása gyors és problémamentes, a jóváhagyott visszatérítési kérelmek kifizetését vagy visszatérítését azonnal feldolgozzák. Az XCover csapatának célja, hogy a visszatérítési kérelmek 95%-át a beküldéstől számított 3 napon belül teljesítse, ezért figyeld a beérkező e-mailjeidet.

Ne feledd, hogy amikor először látogatsz el az XCover oldalára, aktiválnod kell a fiókodat. Csak keresd meg az XCovertől kapott visszaigazoló e-mailt a postaládádban, és kattints a linkre az XCover-fiókod beállításához.

Mi a teendő, ha az eseményemet elhalasztják, törlik, vagy problémám adódik a jeggyel?

Ha a szervező törli vagy halasztja el az eseményt, illetve ha technikai ok miatt nem tudsz bejutni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a TicketSwap ügyfélszolgálati csapatával. Bár ez nem tartozik az XCover visszatérítési védelme alá, ha jogosult vagy rá, mi mindig segítünk igényelni a visszatérítést vagy a jegyek újbóli kiadását a szervezőtől és az eladótól.

Választ kapott a kérdésére?