Ik wil mijn ticket alerts beheren

Alles wat je moet weten over het aan- en uitzetten van alerts en het beheren van je apparaatinstellingen.

Vandaag bijgewerkt

Hier ontdek je hoe je ticket alerts kunt instellen en verwijderen en wat je moet doen als uitzetten niet lijkt te werken.

Ticket alerts instellen

Je kunt heel makkelijk een ticket alert instellen via onze app of op de website. Ga naar de pagina van het evenement en het type ticket dat je zoekt. Klik of tik op ‘Ontvang ticket alerts en dan krijg je een melding als er een ticket beschikbaar komt.

Ticket alerts uitzetten

Als je ticket alerts ontvangt via e-mail, kun je in de e-mail op de link ‘Zet meldingen over evenementen uit klikken.

Als je ticket alerts op je telefoon krijgt, kun je inloggen bij je TicketSwap-account en checken voor welke evenementen je meldingen krijgt. Dat kun je zien in het tabblad Ticket alerts in je account. Hier kun je op de evenementen klikken waarvoor je ticket alerts hebt ingesteld en op de knop ‘Alerts staan aan klikken. Hiermee zet je de melding uit.

Ik blijf alerts krijgen, ook al heb ik ze uitgezet

Het gebeurt niet vaak, maar soms kan het zijn dat je ticket alerts blijft ontvangen, ook al heb je ze uitgezet. Dit zijn twee veelvoorkomende redenen en wat je eraan kunt doen om het op te lossen.

1. Je hebt meerdere accounts

In de meeste gevallen komt het doordat je meerdere accounts op je naam hebt staan. Check het e-mailadres waar je meldingen vandaan komen en log in bij TicketSwap met dit e-mailadres. Dan kun je ticket alerts gewoon uitzetten, via je instellingen of de evenementenpagina.

2. Je bent ingelogd met Apple ID en je e-mailadres

Apple heeft een functie die Privédoorgifte heet. Dit betekent dat als je je echte e-mailadres ergens niet voor wilt gebruiken, Apple er dan een voor je maakt. Daardoor wordt er soms een dubbele melding ingesteld, omdat ons systeem het verschil niet kent tussen je Apple ID en je e-mailadres. Dan kan het dus zijn dat je dezelfde melding twee keer ontvangt. Als je meldingen blijft ontvangen terwijl je ze hebt uitgezet, kun je dit oplossen door twee keer in te loggen: een keer met je Apple ID en een keer met je e-mailadres/Facebook. Als je ticket alerts uitzet in beide accounts, zou het probleem opgelost moeten zijn.

Lukt het nog steeds niet? Neem gerust hier contact op met ons supportteam. Ze helpen je graag. 🙌