Ik kan niet inloggen bij mijn account, wat nu?

Kun je niet inloggen? Check hier hoe dat komt.

Vandaag bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om je aan te melden, en dus ook verschillende manieren om in te loggen. Lees verder voor meer informatie.

Hoe ben je de eerste keer ingelogd?

Gmail-account

Als je je TicketSwap-account aan je Gmail-account hebt gekoppeld, klik je op de Gmail-knop op het inlogscherm. Bevestig je account, dan zou je ingelogd moeten zijn. 🙌

Facebook-account

Zorg ervoor dat je TicketSwap ook toestemming hebt gegeven om een koppeling met Facebook te maken. In dit geval zijn je inlogmail en -wachtwoord altijd hetzelfde als dat van je Facebook-account.

Als je je Facebook-wachtwoord niet meer weet, reset het dan via de Facebook-website. Daarna kun je bij TicketSwap inloggen met je nieuwe wachtwoord.

E-mailadres

Als je je hebt aangemeld met je e-mailadres, kun je dit invoeren als je inlogt. Dan wordt er een link naar je e-mailadres gestuurd waarmee je de komende 30 dagen ingelogd blijft bij TicketSwap.

Heb je onze e-mail niet gehad? Check dan je spam!

Apple ID

Je kunt heel makkelijk je Face ID- or Apple ID-wachtwoord gebruiken om in te loggen. Maar in dit geval kun je het beste alleen je Apple ID gebruiken om in te loggen. Als je met je e-mailadres en Apple ID inlogt, meld je je misschien twee keer aan voor meldingen. Als dat zo is, lees je hier hoe je dat kunt oplossen.