Jag vill hantera mina biljettaviseringar

Allt du behöver veta om hur du slår på och av aviseringar och hanterar inställningarna för dina enheter.

Uppdaterad idag

Här kan du se hur du ställer in och tar bort biljettaviseringar - och vad du ska göra om det inte verkar fungera att stänga av dem.

Ställa in biljettaviseringar

Du kan enkelt ställa in en biljettaviseringar via vår app eller på webbplatsen. Gå i så fall till sidan för evenemanget och till den typ av biljett du letar efter. Tryck på 'Få biljettaviseringar' så får du ett meddelande när en biljett blir tillgänglig.

Stänga av biljettaviseringar

Om du får biljettaviseringar via din mejl kan du klicka på knappen 'Stäng av biljettaviseringar'-länken i din mejl.

Om du får aviseringar på din telefon kan du logga in på ditt TicketSwap-konto och kontrollera vilka evenemang du får aviseringar för. Du hittar detta på fliken Biljettaviseringar i ditt konto. Därifrån kan du klicka på de evenemang som du har ställt in biljettaviseringar för och trycka på 'Aviseringar är aktiverade' --knappen. Detta kommer att stänga av aviseringen.

Jag fortsätter att få aviseringar trots att jag har stängt av dem

Det händer inte ofta, men ibland kan det vara så att du fortsätter att få biljettaviseringar trots att du har stängt av dem. Här är de två vanligaste orsakerna till detta och vad du kan göra för att åtgärda det.

1. Du har flera konton

I de flesta fall beror detta på att du har flera konton kopplade till ditt namn. Kontrollera vilken mejladress dina aviseringar kommer ifrån och logga in på TicketSwap med denna mejladress. Sedan kan du stänga av biljettaviseringarna som vanligt, via dina inställningar eller genom att gå till evenemangssidan.

2. Du är inloggad med ditt Apple ID och din mejladress

Apple har en funktion som kallas Apple private relay. Det innebär att om du vid något tillfälle inte vill använda din faktiska mejladress, skapar Apple en åt dig. Ibland innebär detta att en dubbel avisering ställs in eftersom vårt system inte vet skillnaden mellan ditt Apple-ID och din mejl. Det kan hända att du får samma meddelande två gånger. Om du fortsätter att få aviseringar trots att du har stängt av dem kan du lösa det genom att logga in två gånger: en gång med ditt Apple-ID och en gång med din mejl/Facebook. Om du stänger av biljettaviseringarna på båda kontona bör detta lösa problemet.

Om du fortfarande stöter på problem, tveka inte att kontakta vårt kundtjänst här - de hjälper dig gärna. 🙌