Jag kan inte logga in på mitt konto - Vad kan jag göra?

Ta reda på vad som kan vara orsaken till problem med inloggning.

Uppdaterad idag

Det finns olika sätt att registrera sig, vilket innebär att det även finns olika sätt att logga in. Läs vidare för att få mer information.

Hur loggade du in första gången?

Gmail-konto

Om ditt TicketSwap-konto är anslutet till ditt Gmail-konto klickar du bara på Gmail-knappen på inloggningsskärmen. Bekräfta sedan ditt konto och du är redo att köra. 🙌

Facebook-konto

Se till att du även har gett TicketSwap tillåtelse att ansluta till din Facebook. I så fall kommer ditt inloggningsmejl och lösenord alltid att vara detsamma som lösenordet från ditt Facebook-konto.

Om du inte kommer ihåg lösenordet till ditt Facebook-konto kan du återställa det via Facebooks webbplats. Du kan sedan logga in på TicketSwap med ditt nya lösenord.

Mejladress

Om du är registrerad med din mejladress kan du ange denna mejladress när du loggar in. Då får du en länk i din mejl som kommer att hålla dig inloggad på TicketSwap de kommande 30 dagarna.

Har du inte fått vårt mejl? Kontrollera din skräppostmapp!

Apple ID

Du kan enkelt använda ditt Face ID eller Apple ID-lösenord för att logga in. Men i det här fallet är det bäst att bara använda ditt Apple ID för att logga in. Om du loggar in med både din mejl och ditt Apple ID kan det vara så att du registrerar dig för avisering två gånger, om så är fallet kan du läsa om hur du åtgärdar det här.