Felsökning vid verifiering av min identitet

Läs om vad du kan göra om du får felmeddelanden eller har problem med att bli verifierad.

Uppdaterad idag

Det är viktigt att den information vi har om dig är uppdaterad så, eftersom det hjälper oss att hålla tjänstern säker och rättvis. Vi vill även se till att du får betalt så snabbt som möjligt. Här kan du se hur du löser problem om de skulle uppstå.

Jag får ett felmeddelande när jag verifierar min identitet

Om du har problem är det förmodligen en felmatchning i de uppgifter du har angett för verifiering. Du kan uppdatera din information här för att den ska matcha det ID eller pass som du laddade upp till vår betalningsleverantör Stripe.

Vi måste följa internationella lagar, vilket innebär att vi måste verifiera identiteten på de fans som använder vår plattform för att köpa eller sälja biljetter. Vi arbetar med Stripe Payments Europe Ltd. De är en global leverantör som tusentals företag över hela världen använder. Olika länder har olika krav för dokumenten och du kan kontrollera vilka dokument du behöver för verifiering här.

Jag fick inte SMS-meddelandet för verifiering

Du kan försöka igen genom att fylla i ditt telefonnummer här. Vänta sedan på ett SMS från oss med verifieringskoden. När verifieringen är klar ska du kunna köpa och sälja biljetter säkert och smidigt.

Om detta inte fungerar:

1. Kontrollera att ditt telefonnummer stämmer - justera om det behövs!

2. Kontrollera om din SMS-inkorg är full - om så är fallet, radera några meddelanden du inte behöver ha kvar för att göra plats för våra.

3. Kontrollera din nätverksanslutning - ibland kan du åtgärda dålig täckning genom att aktivera och inaktivera flygplansläget.

Jag har problem med att logga in

Om du har problem med att logga in på ditt TicketSwap-konto kan du läsa dessa praktiska vanliga frågor om allt du behöver veta för att felsöka inloggning.

Stöter du fortfarande på problem, tveka inte att kontakta oss. Du kan kontakta vår kundtjänst här - skrolla bara ner och tryck på "Kontakta oss'.