Alla samlingarKonto information
Hur kan jag ändra min profil eller mina kontaktuppgifter?

Här läser du mer om hur du enkelt kan ändra saker som telefonnummer och e-postadress i dina kontoinställningar.

Uppdaterad idag

Vi behöver den mest aktuella informationen för att din upplevelse på vår plattform ska vara smidig och säker.

Ändra namnet på min profil

Ditt offentliga namn läggs till när du skapar ditt konto, så det kan endast ändras av vår kundtjänst om du kontaktar dem.

Om du vill ändra namnet för att verifiera din identitet kan du gå till vår sida för grundläggande verifiering och uppdatera ditt namn så att det matchar namnet på det ID som du skickade till oss. Vi behöver ditt riktiga namn - det är för att hålla våra fan säkra genom att endast låta äkta änvändare skapar konton på vår plattform. Det krävs även om du har sålt en biljett och vill bli utbetald.

Ändra mitt telefonnummer

Du kan ändra ditt telefonnummer här. Eller så kan du gå till ditt konto på TicketSwap och ändra din information där. Det är viktigt att vi har ditt nummer, då vi vill förhindra personer att personer försöker missbruka vår plattform.

Ändra min mejladress

Du kan ändra din mejladress här. Du måste alltid verifiera din mejladress när du registrerar dig på vår plattform, eftersom det är här vi skickar verifieringskoden eller bekräftelser när du köper eller säljer dina biljetter. 🙌

Ändra mitt födelsedatum

Vi behöver ditt riktiga födelsedatum för att kunna matcha dina uppgifter med ditt ID och på så sätt bekräfta dina utbetalningsuppgifter. Du kan ändra det i din TicketSwap-profil här.

Varför behöver jag dela med mig av mina personuppgifter?

Vi arbetar med Stripe Payments Europe Ltd, vilket är en global leverantör som tusentals företag över hela världen använder. När du registrerar dig behöver vi bara din mejladress. När du vill köpa eller sälja biljetter på vår plattform behöver vi mer information - Läs mer om detta här.

Olika länder har olika krav för dokumenten och du kan kontrollera vilka dokument du behöver för verifiering här.

Stöter du fortfarande på problem? Läs våra vanliga frågor om felsökning av verifiering eller så kan du kontakta vår kundtjänstså hjälper de dig gärna.