Alla samlingarKöp biljetter
Var hittar jag biljetter som jag har köpt?

Här kan du se var du hittar dem, oavsett om de finns i appen, online eller i din mejl.

Uppdaterad idag

För en smidig process vid entrén hittar du dina biljetter där du ursprungligen fick dem från:

På TicketSwap

I appen

Om du är inne i TicketSwap-appen på din telefon hittar du allt du har köpt under biljetter.

På hemsidan

Om du är på webbplatsen på din PC eller bärbara dator kan du se dem under "Dina biljetter" på startsidan.

För att komma in snabbare vid entrén kan du prova att ladda ner TicketSwap-appen, och annars kan du skriva ut biljetterna.

Biljetterna delades med mig på TicketSwap

Du måste acceptera de biljetter som delas med dig i TicketSwap-appen. Efter du har gjort detta kommer de att synas i dina biljetter. 👛

I din mejl

Biljetter från arrangörer på TicketSwap

Om du väljer alternativet att köpa biljetter från arrangören på deras webbplats kommer arrangören att skicka biljetterna till din mejl. Kontrollera din inkorg för att hitta dina biljetter, eller din skräppostmapp.

Om du laddar ner biljetten därifrån kan du flytta den till ditt TicketSwap-konto för enkel åtkomst eller för att dela med dina vänner.

Bekräftelse via mejl

Om du fortfarande har problem, kom ihåg att kontrollera vilken mejladress orderbekräftelsen skickades till och se till att logga in med samma mejl. På så sätt hittar du dina biljetter i appen eller på webbplatsen under dina biljetter. Annars kan du kontakta vår kundtjänst - de hjälper dig gärna.