Jeg vil administrere billettvarslene mine

Alt du trenger å vite om å slå av og på varsler og å administrere enhetsinnstillinger.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert denne uken

Her ser du hvordan du angir og sletter billettvarsler – og hva du kan gjøre hvis det å slå dem av ikke ser ut til å fungere.

Angi billettvarsler

Du kan lett angi et billettvarsel gjennom appen eller på nettstedet. Bare gå til siden for arrangementet og til billettypen du er ute etter. Trykk på «Få billettvarsler», så blir du varslet hver gang en billett blir tilgjengelig.

Slå av billettvarsler

Hvis du får billettvarsler via e-post, kan du klikke på lenken «Slå av arrangementsvarsler» i e-posten din.

Hvis du får varsler på telefonen, kan du logge deg inn på TicketSwap-kontoen din og sjekke hvilke arrangementer du får varsler for. Du finner dette i fanen Billettvarsler på kontoen din. Derfra kan du klikke på arrangementene du har angitt billettvarsler for og trykke på «Varsler er på»-knappen. Dette vil slå av varsler.

Jeg får fremdeles varsler selv om jeg har slått dem av

Det skjer ikke ofte, men noen ganger kan det hende at du fremdeles får billettvarsler selv om du har slått dem av. Her er de to mest vanlige grunnene til dette og hva du kan gjøre for å fikse det.

1. Du har flere kontoer

I de fleste tilfeller er det fordi du har flere kontoer som er tilknyttet i ditt navn. Sjekk e-postadressen varslene kommer fra og logg deg inn på TicketSwap med denne e-posten. Deretter kan du slå av billettvarsler som vanlig, enten gjennom innstillingene eller ved å gå til arrangementssiden.

2. Du er innlogget med Apple ID og e-post

Apple har en funksjon som kalles Apple privat trafikk. Dette betyr at hvis du på et tidspunkt ikke ønsket å bruke din faktiske e-postadresse, opprettet Apple en for deg. Noen ganger betyr dette at en dobbeltvarsling er satt opp fordi systemet vårt ikke vet forskjellen mellom din Apple ID og e-posten din. Så du kan ende opp med å få den samme varslingen to ganger. Hvis du fortsetter å motta varslinger selv om du har slått dem av, kan du løse dette ved å logge deg inn to ganger: én gang med Apple ID og én gang med e-post/Facebook. Hvis du slår av billettvarsler på begge kontoene, bør dette løse problemet.

Hvis du fremdeles har problemer, er det bare å kontakte supportteamet vårt her – de hjelper deg gjerne. 🙌