Kan ik deze tickets verkopen?
Ik wil 1 ticket vanuit een groter bestand verkopen

Kijk hier voor alle info over meerdere tickets in een bestand.

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wil graag je tickets verkopen, maar deze maken deel uit van een groter bestand. Wat nu?

Hoe werkt het?

Gelukkig is het mogelijk om maar 1 of meerdere tickets te verkopen die zich in een groter geheel bevinden.

Wanneer je je tickets wil verkopen, kun je het gehele pdf-bestand op ons platform uploaden. Ons systeem is slim genoeg om de losse tickets in het pdf te splitsen. Vervolgens zul je de optie krijgen de tickets die je wil verkopen te markeren als 'Voor verkoop'. De tickets die als 'niet te koop' zijn gemarkeerd zullen dan ook niet zichtbaar zijn voor andere gebruikers wanneer je je advertentie hebt aangemaakt en deze online staat.

Verschillende tickettypes

Tickets zijn natuurlijk niet altijd hetzelfde. Het kan zijn dat je volwassen tickets gecombineerd met kinder of parkeer tickets hebt. In dit soort gevallen is het belangrijk dat deze in verschillende advertenties aangeboden worden. Wanneer je dus bijvoorbeeld een tweede advertentie aan maakt met daar in alleen de kinder/parkeer tickets gemarkeerd als 'Voor verkoop', is het belangrijk dat je in de beschrijving vermeld wat het ticket type is. Zo weet een koper precies wat ze kopen.

Wat te doen wanneer er meerdere tickets op 1 pagina staan?

Gelukkig ziet ons systeem wanneer het niet mogelijk is de tickets te splitsen! Mocht het systeem dit niet zien, voel je dan in beide gevallen vrij ons te berichten. Wij kunnen deze dan handmatig voor je splitsen.

Tickets gebundeld verkopen

Je vraagt je misschien af of het mogelijk is om je tickets als een bundel te verkopen. Het korte antwoord hier op is, helaas, nee. Het is voor een koper altijd mogelijk om tickets individueel van elkaar te kopen. Wel kun je ten alle tijden in de beschrijving van je advertentie aangeven dat je de tickets graag als bundel wil verkopen. Dit werkt niet altijd, maar is natuurlijk wel een optie.

In sommige gevallen moeten tickets gebundeld verkocht worden. Dit is bijvoorbeeld voor evenementen waarbij er tickets verkocht worden voor een tafel voor 2,4 of 6 personen. In dit soort gevallen zal er een specifieke categorie zijn voor gebundelde tickets.

Kan ik een ticket gebruiken zolang deze nog niet is verkocht?

Tuurlijk! Het is dan alleen wel belangrijk dat de advertentie eerst wordt verwijderd. Je kan je advertentie(s) altijd eerst hier bekijken. Ook zul je dan zien welke tickets al zijn verkocht en welke momenteel in iemands winkelwagen staan.

Mocht je na het lezen van dit artikel toch nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een bericht!