Ik wil een lidmaatschap verkopen

Kijk hier voor meer informatie over het toevoegen van bijlagen, zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap voor Paradiso of Melkweg

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik mijn lidmaatschap verkopen?

Het is geen probleem om een lidmaatschap toe te voegen naast je entreeticket! Ons systeem herkent de twee verschillende barcodes in jouw bestand (entree + lidmaatschap) automatisch. Je kan het bestand met de barcodes gewoon uploaden. In de volgende stap (‘Tickets voor verkoop’) zie je de twee verschillende bestanden individueel van elkaar verschijnen. Vervolgens kun je het lidmaatschap toevoegen als bijlage aan je entreeticket. Houd er rekening mee dat lidmaatschappen nooit verkocht kunnen worden, ze kunnen enkel gratis toegevoegd worden aan het ticket!

Lidmaatschap en entreeticket identificeren

Bij deze ‘Tickets voor verkoop’ stap selecteer je welk ticket het lidmaatschap is en welke het entreeticket is. Klik op het oog icoon om te zien welk bestand het entreeticket is en welke het lidmaatschap. Let op: haal deze niet door elkaar!

De prijs instellen

Bij de stap ‘Hoeveel heb je betaald?’ kun je de prijs instellen die je zelf hebt betaald voor het ticket. Daarnaast kan je de servicekosten die je hebt betaald invullen. De maximum verkoopprijs die je kan instellen, is 20% boven de originele prijs. Let op: de extra kosten van het lidmaatschap kan je niet aan de verkoopprijs toevoegen.

Kopers ontvangen direct het lidmaatschap

Wanneer een koper een ticket met lidmaatschap downloadt, zit deze bij het entreeticket inbegrepen.