Kan ik mijn tickets verkopen op Apple Wallet?

Je kan simpel je tickets uploaden en verkopen rechtstreeks vanuit je Apple Wallet door onderstaande stappen te volgen. Het is belangrijk dat je de TicketSwap app op je telefoon hebt.

Stap 1: Open het ticket op de Apple Wallet en klik op de cirkel met de 3 puntjes om het optiemenu binnen te komen.

Stap 2: Klik op het ‘delen’-icoon om door te gaan naar het volgende scherm

Stap 3: Klik op “TicketSwap” om het ticket naar de app te uploaden