Evenementen
Annuleringen en verplaatsingen
Ik wil een geannuleerd of verplaatst evenement melden

Laat het ons gerust weten als je info hebt over een evenement dat niet doorgaat

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe meld ik een geannuleerd of verplaatst evenement?

Wanneer een evenement is geannuleerd of uitgesteld maar deze nieuwe informatie nog niet op ons platform zichtbaar is, kan je ons dit eenvoudig laten weten. Ga naar de evenementpagina en klik op de drie stipjes naast de knop met "verkoop tickets". Er verschijnt een pop-up waarin je kan selecteren of het evenement is uitgesteld, geannuleerd of dat er iets anders is dat je wilt melden. Het zou super hulpvol zijn als je hierbij ook de URL waar je de informatie vandaan hebt zou kunnen doorgeven. Ons team zal je melding controleren en de evenementpagina binnen 48 uur updaten.