Ik wil pushberichten inschakelen

Lees hier meer over hoe je de TicketSwap app meldingen kan laten sturen

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een pushbericht brengt je het snelste op de hoogte wanneer tickets voor een evenement (waarvoor je een oproep hebt geplaatst) zijn vrijgekomen. Wanneer je de eerste keer inlogt via de iPhone app, wordt er toestemming gevraagd om pushberichten te sturen. Bij Android gaat dit automatisch.

Wanneer je pushberichten hebt ingeschakeld, ontvang je geen e-mails meer. Het is helaas alleen mogelijk om één van de twee opties te gebruiken.

Op een later moment pushberichten inschakelen?

iPhone

Ga in iOS naar Instellingen > Berichtgeving. Je ziet daar een lijst met al jouw apps die pushberichten kunnen versturen. Zoek de TicketSwap app en activeer pushberichten door ‘Sta berichtgeving toe’ aan te zetten. Je ontvangt nu pushberichten. (Belangrijk: zorg ervoor dat je bent ingelogd op de app om pushberichten te ontvangen).

Mocht TicketSwap niet tussen de apps staan in de berichtgeving sectie van je telefoon, volg dan de volgende stappen:

1. Verwijder je huidige oproepen (als je die hebt ingesteld)

2. Log uit via de TicketSwap app

3. Log vervolgens in via de TicketSwap app

4. Nu zal er opnieuw om toestemming gevraagd worden om je notificaties toe te sturen. Kies dan voor “Toestaan”.

5. Plaats opnieuw een oproep voor het door jou gewenste evenement.

Android

Ga naar Instellingen > Meldingen in het menu van je telefoon. Je ziet vervolgens een lijst met alle apps die pushberichten ondersteunen. Ga vervolgens naar de TicketSwap app en schakel meldingen in.