Algemene Vragen
Probleemoplossing voor het doorsturen van tickets

Problemen met het doorsturen van tickets op Ticketmaster? Hier vind je alle info die je nodig hebt.

Andrea avatar
Geschreven door Andrea
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je tickets te verkopen en door te sturen of je Ticketmaster* mobiele tickets te kopen en te accepteren? Je vindt het ticket op je iOS- of Android-apparaat altijd in hun app. Lees verder voor de bijbehorende stappen.

Hoe werkt het doorsturen van tickets?

Sommige ticketbedrijven gebruiken digitale tickets en staan geen papieren versies toe. Een mobiel ticket van Ticketmaster vind je altijd in de iOS- of Android-app of op hun website. Je hoeft alleen maar deze stappen te volgen om je ticket naar ons door te sturen via je Ticketmaster-account.

Wat als ik het ticket terug wil?

Wil je je ticket voor een Ticketmaster-evenement niet meer verkopen en is het nog niet verkocht? Dan kun je het doorsturen annuleren in je Ticketmaster-account. Vervolgens kun je het simpelweg verwijderen uit je advertenties op TicketSwap.

Hoe vind ik mijn ticket op Ticketmaster?

Je mobiele tickets kun je niet afdrukken, dus je vindt ze in je Ticketmaster-account onder 'Mijn tickets' → 'Aankomende evenementen'. Ze sturen je ook altijd een e-mail ter bevestiging van je bestelling, waarin een link staat naar je account en aankoop. Ben je je inloggegevens voor Ticketmaster vergeten? Ga dan naar je bestelling via je bevestigingse-mail en herstel je wachtwoord.

Er verschijnt een foutmelding wanneer ik probeer de tickets te accepteren

In de app van TicketSwap

Zorg dat je ingelogd bent bij je TicketSwap-account wanneer je tickets accepteert, anders krijg je misschien een 404-melding wanneer je op 'Tickets accepteren' klikt.

In de app van Ticketmaster

Als je al in de Ticketmaster-app zit, kan het soms ook gebeuren dat er een time-out optreedt of dat je je tickets niet direct na het accepteren ziet. Sluit de Ticketmaster-app en ga terug naar je Account-pagina. Ga dan naar het onderdeel Tickets/Mijn tickets. Als je het acceptatieproces al hebt doorlopen, staan je tickets hier of ze zijn al verzonden als je ze hebt doorgestuurd!

Waarom kan ik geen schermafbeelding van de tickets maken om bij de ingang te laten zien?

Om binnen te komen, accepteert Ticketmaster alleen de 'live' ticketversie die in hun app staat. Dit is om veiligheidsredenen, de tickets zijn uniek voor een persoon. Zet daarom de app op je telefoon om makkelijk binnen te komen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ons artikel over hoe het doorsturen van tickets werkt voor meer informatie over het doorsturen of accepteren van tickets, of stuur ons een bericht en we helpen je graag verder.

* Wanneer je tickets doorstuurt of accepteert via het platform van Ticketmaster, zijn de algemene voorwaarden van Ticketmaster van toepassing op de acties die je daar uitvoert.