Alle collectiesTickets kopen
Waarom staat er op het ticket dat ik heb gekocht, dat het niet beschikbaar is?
Waarom staat er op het ticket dat ik heb gekocht, dat het niet beschikbaar is?

Hier lees je wat het betekent als je ticket nog niet is vrijgegeven, en hoe je erachter komt waar en wanneer je het zult ontvangen.

Julija avatar
Geschreven door Julija
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn een paar redenen waarom je je ticket misschien niet kunt zien of niet kunt downloaden. Hieronder vind je een paar mogelijke oorzaken.

Het evenement gebruikt een gesloten systeem

Controleer op de pagina van de organisator of ze een gesloten systeem gebruiken. Bij een gesloten systeem heeft de organisator of ticketaanbieder besloten de tickets dichterbij de evenementdatum vrij te geven. Dit kan altijd variëren, van 2 weken tot 2 uur voordat de deuren opengaan. Als het evenement dit systeem gebruikt, zie je het ticket wanneer de organisator zegt dat ze die vrijgeven.

Het is een doorgestuurd ticket van Ticketmaster

Als je ticket van Ticketmaster is en je het op TicketSwap hebt gekocht, moet je op de link in de e-mail klikken om het doorsturen te accepteren. Daarna staat het ticket in je Ticketmaster-account.

Als het Ticketmaster-evenement een gesloten systeem gebruikt waarbij het ticket nog niet wordt vrijgegeven, vind je het ticket in je Ticketmaster-account wanneer de organisator heeft besloten het vrij te geven.

Je hebt je ticket gedeeld

Controleer of je je ticket niet met iemand anders deelt. Als dat wel zo is, kun je het ticket niet zien of gebruiken. In dat geval klik je op stoppen met delen. Je kunt het later altijd weer delen, mocht je van gedachten veranderen.

Een ticket downloaden of afdrukken

Je kunt het ticket downloaden als je een webbrowser gebruikt. Log in met het account waarmee je het ticket hebt gekocht en ga naar Jouw tickets. Daar vind je de optie om het ticket de downloaden of af te drukken.

Kun je je ticket nog steeds niet vinden of wil je een andere vraag stellen? Bezoek dan ons Helpcentrum voor meer informatie.