Mijn e-mail veranderen

Zorg ervoor je dat je e-mail bevestigd is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om volledig gebruik te kunnen maken van TicketSwap, moet je een geverifieerde email in je account hebben staan. Als je je mail moet verifiëren maar niet helemaal weet hoe, dan zijn hier twee methodes om het te regelen!

Methode 1: Verifieer je email via je account

Als je naar www.ticketswap.com/account gaat en dan naar je email gaat in je instellingen, zal je een knop zien die een verificatielink uitstuurt. Via de link in deze mail kan je makkelijk je adres verifiëren en gebruik maken van TicketSwap!

Methode 2: Verifieer je email via de login-optie

Je kan makkelijk je mail controleren door uit te loggen op TicketSwap en daarna opnieuw in te loggen. Als je bij de login-optie selecteert dat je via je mail inlogt (zie hieronder) en het juiste adres invult, dan sturen we een inloglink naar je inbox. Als je deze klikt, ben je weer opnieuw ingelogd en is je mail geverifieerd!