Kan ik deze tickets verkopen?
Hoe kan ik 'sealed tickets' verkopen op TicketSwap?

In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je je sealed tickets kan verkopen, zowel van Eventix als van See tickets.

Dion avatar
Geschreven door Dion
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mocht je meer willen weten hoe je jouw 'Stager' ticket kunt verkopen dat je nog niet hebt ontvangen, kun je meer informatie vinden in dit artikel.

Hoe kan ik 'sealed tickets' van Eventix verkopen?

Heeft de organisatie van het evenement een samenwerking met TicketSwap? Alleen dan is het mogelijk om je sealed tickets te verkopen.

Stap 1

Open de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na aankoop van je ticket(s) en klik op de 'Download tickets' link.

Stap 2

Scroll naar beneden tot je de 'Kan je niet meer aanwezig zijn?' optie tegenkomt. Kies vervolgens voor 'Verkoop via TicketSwap'. Na het kiezen van deze optie, zul je doorgestuurd worden naar de TicketSwap app of onze website waar je je advertentie aan kan maken.

Hoe kan ik 'sealed tickets' van See Tickets doorverkopen?

Stap 1

Ga eerst naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van See Tickets. Scroll vervolgens naar beneden in de mail en klik op de 'Bestelling beheren' knop.

Stap 2

Na je deze optie hebt gekozen, kun je je bestelling beheren in een web browser. Wanneer je dan op 'Meer acties' klikt zul je de optie zien om je ticket(s) door te verkopen op TicketSwap. Na het kiezen van deze optie, zul je doorgestuurd worden naar de TicketSwap app of onze website waar je je advertentie aan kan maken.

Hopelijk lukt het met de hulp van dit artikel je sealed tickets te verkopen op TicketSwap.

Mocht je er toch niet uit komen, dan helpt ons Live-supportteam je graag verder!