Konto
Jag vill verifiera min identitet
Mitt födelsedatum stämmer inte enligt verifieringsprocessen, vad kan jag göra?
Mitt födelsedatum stämmer inte enligt verifieringsprocessen, vad kan jag göra?
Lukas avatar
Skrivet av Lukas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På grund av Känn din kund-bestämmelserna måste vår betalningsleverantör Stripe be dig om ytterligare verifiering innan de kan betala dig. Du kan få ett felmeddelande efter att du laddar upp ditt ID som säger att födelsedatumet på din legitimation och det som finns i vårt system in stämmer överens med varandra.

Du kan se till att födelsedatumet är korrekt på ditt konto (www.ticketswap.com/account). Efter detta kommer du att kunna bli verifierad väldigt snabbt!