Köpare
Jag vill köpa en biljett
Jag får fortfarande biljett notiser men jag stängde av dem
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill stänga av notiser för ett evenemang, men du fortsätter att få notiser, kan det vara otroligt irriterande. Ingen vill få e-postmeddelanden eller push-notiser om ett evenemang som de inte (längre) är intresserade av. Lyckligtvis är detta problem lätt att lösa i de flesta fall. Om inte, finns vårt supportteam där för att hjälpa till!

Steg 1: Kontrollera om du har flera konton

I de flesta fall beror problemet på att flera konton är kopplade till ditt namn. Kontrollera vilket e-postmeddelande notiserna kommer i och använd det e-postmeddelandet för att logga in manuellt. Därifrån kan du ta bort biljett notiser på evenemangssidan eller i inställningarna på din profil.

Steg 2: Kontrollera om du är inloggad med Apple ID

Om detta inte fungerar är det mycket möjligt att du loggade in med ditt Apple-ID vid en viss tidpunkt. Om du då valde att dölja din e-post skapar detta ett duplicerat konto i vårt system, eftersom vi inte får länka ditt inloggningsförsök till ditt gamla konto. Det innebär att du måste stänga av notifikationer två gånger. Du kan lösa detta genom att logga in två gånger, en gång med din e-post/Facebook och en gång med ditt Apple-ID. Om du stänger av biljettaviseringar på båda kontona bör problemet vara löst.

Om inte ens det fungerar, vänligen meddela oss så hittar vi en lösning.