Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióÁltalános információk
Nem tudok belépni a fiókomba, mit tegyek?
Nem tudok belépni a fiókomba, mit tegyek?

Itt megtudhatod, mi okozhatja a bejelentkezési gondokat.

Frissítve a mai napon

Mivel többféle módon lehet regisztrálni, a bejelentkezés is többféle módon lehetséges. További információkért olvass tovább.

Hogyan jelentkeztél be először?

Gmail-fiókkal

Ha a TicketSwap-fiókod a Gmail-fiókodhoz kapcsolódik, csak kattints a Gmail gombra a bejelentkezési képernyőn. Ezután csak igazold vissza a fiókodat, és kész is vagy. 🙌

Facebook-fiókkal

Ne felejtsd el engedélyezni a TicketSwapnak, hogy kapcsolódjon a Facebook-fiókodhoz. Ebben az esetben a bejelentkezési e-mail-címed és jelszavad mindig ugyanaz lesz, mint amit a Facebook-fiókodhoz használsz.

Ha nem emlékszel a Facebook-jelszavadra, mindenképpen állítsd vissza azt a Facebook webhelyén. Ezután már az új jelszavaddal jelentkezhetsz be a TicketSwap rendszerébe.

E-mail-címmel

Ha az e-mail-címeddel regisztráltál, akkor azt add meg bejelentkezéskor. Ezután kapsz egy linket e-mailben, amely biztosítja, hogy a következő 30 napban folyamatosan bejelentkezve maradj a TicketSwap rendszerében.

Ha nem kaptad meg az e-mailünket, nézd meg a spam mappádat is!

Apple ID-val

A bejelentkezéshez egyszerűen használhatod a Face ID- vagy Apple ID-jelszavadat. Ilyenkor azonban a legjobb, ha csak az Apple ID használatával jelentkezel be. Ha az e-mail-címeddel és az Apple ID azonosítóddal is bejelentkezel, előfordulhat, hogy kétszer iratkozol fel az értesítésekre. Ha ez a helyzet, nézd meg a megoldást itt.

Választ kapott a kérdésére?