Alle collectiesAccount informatie
Problemen oplossen met het verifiëren van mijn identiteit

Check wat je kunt doen als je foutmeldingen krijgt of als het niet lukt om je te laten verifiëren.

Vandaag bijgewerkt

We hebben je meest actuele informatie nodig zodat we alles veilig en eerlijk kunnen houden. We willen er ook zeker van zijn dat je zo snel mogelijk uitbetaald krijgt. Check hoe je dingen kunt oplossen als er iets niet goed gaat.

Ik krijg een foutmelding als ik probeer mijn identiteit te verifiëren.

Als dat niet lukt, komen de gegevens die je hebt ons gegeven voor verificatie waarschijnlijk niet overeen. Je kunt hier je gegevens bijwerken zodat ze overeenkomen met de ID die of het paspoort dat je naar onze betalingsverwerker Stripe hebt geüpload.

We moeten ons aan internationale wetten houden, wat betekent dat we de identiteit van fans moeten verifiëren die ons platform gebruiken om tickets te kopen of verkopen. We werken samen met Stripe Payments Europe Ltd. Dat is een internationale betalingsverwerker die door duizenden bedrijven wereldwijd wordt vertrouwd. Verschillende landen hebben verschillende vereisten voor documenten en je kunt hier checken welke documenten je nodig hebt voor verificatie.

Ik heb mijn verificatie-sms niet ontvangen

Je kunt het opnieuw proberen door hier je telefoonnummer in te vullen . Wacht dan totdat je een sms van ons ontvangt met de verificatiecode. Als die is geverifieerd, zou je veilig en probleemloos tickets moeten kunnen kopen en verkopen.

Als dat niet werkt:

1. Check nog een keer of je telefoonnummer klopt en pas het aan als dat niet zo is.

2. Check of je berichteninbox vol zit. Als dat zo is, verwijder dan wat berichten om ruimte te maken voor ons bericht.

3. Check je netwerkverbinding. Soms kun je een slechte verbinding oplossen door de vliegtuigmodus aan en uit te zetten.

Inloggen lukt niet

Als je niet bij je TicketSwap-account kunt inloggen, kun je deze handige FAQ lezen. Hier staat alles wat je moet weten over het oplossen van inlogproblemen.

Als het nog steeds niet lukt, neem dan contact met ons op. Je kunt hier contact opnemen met ons supportteam. Scroll omlaag en tik op ‘Contact opnemen.