Jeg fikk et billettvarsel, men noen andre har allerede fått billetten – hva kan jeg gjøre?
Jeg fikk et billettvarsel, men noen andre har allerede fått billetten – hva kan jeg gjøre?

Finn ut alt du trenger å vite om hvordan billettvarsler fungerer og øk sjansene dine for å skaffe deg en billett.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert over en uke siden

Hvordan billettvarsler fungerer

Billettvarsler følger «førstemann til mølla»-prinsippet. Når du slår på billettvarsler for et arrangement, vil den første personen som klikker på varselet når en billett blir tilgjengelig få billetten.

Hvis det er et veldig populært arrangement, er det kanskje tusenvis som kjemper om den samme billetten. Derfor kan det være vanskelig å være den første.

Dette betyr at du trenger litt flaks, men det er mulig! 🍀

Har jeg satt opp varsler korrekt?

Feilsøk varslene dine med denne artikkelen og sørg for at innstillingene eller nettverket ikke svikter deg.

Tips til å prøve å få en billett!

• Slå av låseskjermen på telefonen. Du vil komme deg inn i appen raskere, og disse millisekundene kan gjøre hele forskjellen.

• Jo høyere batterinivået er, jo raskere får du varselet.

• God wifi-tilkobling betyr at du vil få det raskere enn de som har mobilnettverkstilkobling.

• Du kan alltid prøve å sjekke samme dag som arrangementet! De fleste billetter selges de siste dagene eller øyeblikkene før arrangementet starter, eller til og med etter at dørene åpnes.

• Hvis billettene går raskt, kan du prøve å laste inn siden på nytt. Noen ganger kommer billetter på nett igjen fordi noens handlekurv har utløpt, eller fordi de ikke lenger vil ha billetten.

Leter du fremdeles? Husk at du alltid kan fortsette å prøve når arrangementet nærmer seg – spesielt når det gjelder arrangementer med høy etterspørsel!

Er det lov å bruke boter til å kjøpe billetter?

Nei, dette er et brudd på våre vilkår og betingelser. Vi bruker smarte forebyggende verktøy for å holde systemene våre oppdatert. Brukere må verifiseres, boter flagges raskt, og de som prøver å bruke dem, blir blokkert. Les mer her om hvordan vi forhindrer boter.

Vi ønsker å sørge for at hvis du går glipp av en billett, går den til en annen lojal fan som deg!