Hvorfor står det på billetten jeg kjøpte at den ikke er tilgjengelig?
Hvorfor står det på billetten jeg kjøpte at den ikke er tilgjengelig?

Finn ut her hva det betyr hvis billetten din ikke er utgitt, og hvordan du finner ut hvor og når du vil få den.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert over en uke siden

Det er noen få grunner til at du kanskje ikke kan se eller laste ned billetten din. Nedenfor finner du noen av grunnene til at det er slik.

Arrangementet bruker et lukket system

Sjekk arrangørens side for å se om de bruker et lukket system. Dette er når arrangøren eller billettleverandøren bestemmer seg for å utgi billetter nærmere datoen for arrangementet. Dette kan være alt fra 2 uker til 2 timer før dørene åpner. Hvis arrangementet bruker denne funksjonen, vil du kunne se billetter når arrangøren sier at de vil utgi dem.

Det er en overført billett fra Ticketmaster

Hvis billetten din er fra Ticketmaster og du kjøpte den på TicketSwap, må du klikke på lenken i e-posten for å godta overføringen. Deretter finner du den på Ticketmaster-kontoen din.

Hvis Ticketmaster-arrangementet bruker et lukket system hvor billetten ikke er utgitt, vil du finne billetten på Ticketmaster-kontoen din når arrangøren velger å utgi den.

Du har delt billetten din

Sjekk at du ikke deler billetten din med noen andre. Hvis du gjør det, vil du ikke kunne se eller bruke billetten. Hvis dette er tilfellet, kan du klikke på «Avbryt deling». Du kan alltid dele den igjen senere hvis du ombestemmer deg.

Hvordan laste ned eller skrive ut en billett

Du kan laste ned billetten hvis du bruker en nettleser. Du finner alternativet for å laste ned eller skrive ut billetten under «Dine billetter» på kontoen din når du logger inn med den samme kontoen du kjøpte billetten med.

Hvis du fremdeles ikke finner billetten din, eller hvis du har et annet spørsmål, besøk hjelpesenteret vårt for mer informasjon.