Jeg har et skjermbilde, en e-post eller en papirkopi, eller jeg har ikke mottatt billetten min ennå – hvordan selger jeg?
Jeg har et skjermbilde, en e-post eller en papirkopi, eller jeg har ikke mottatt billetten min ennå – hvordan selger jeg?

Finn all informasjon om hvilke billettformater du kan selge, eller hva du bør gjøre hvis billetter ikke er tilgjengelige ennå.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert over en uke siden

Her kan du se hva du bør gjøre hvis du ikke har en digital kopi av billetten, eller hvis arrangøren ikke har sluppet den ut ennå.

Å selge et skjermbilde av billetten

Akkurat nå godtar vi kun skjermbilder for noen få spesifikke arrangementer, men vi jobber for å gjøre dem mer tilgjengelige for fans på tvers av alle arrangementer og land.

Hvis arrangementet ditt ikke godtar skjermbilder, kan du gjøre følgende for å selge billetten din:

• Søk i e-postinnboksen din for å se om arrangøren har sendt deg en PDF-kopi av billetten.

• Hvis du finner PDF-filen, må du laste den ned til enheten din. Deretter kan du laste opp filen for å opprette en overføring, så er du i gang med å selge billettene.

• Hvis du fikk skjermbildet fra noen andre, må du ta kontakt med dem og spørre om de kan dele den originale PDF- eller Apple Wallet-filen med deg.

Billetter du ikke har mottatt ennå

Noen arrangører velger å slippe ut billetter nærmere datoen for arrangementet. Dette gjør det vanskeligere for fans å legge ut billettene sine hos oss. Du kan lese mer her om å selge en billett du ikke har mottatt ennå.

Å selge billetter overført via Ticketmaster

Hvis du har en billett som er overført via Ticketmaster, kan du se artikkelen Slik fungerer billettoverføring og selge billettene dine på null komma niks. Vi har lagd et system som lar deg importere billetten til TicketSwap-kontoen din, og deretter kan du enkelt overføre den til oss fra Ticketmaster og legge den ut på plattformen vår.

Å videresende en e-postbillett

For noen arrangementer kan du nå legge ut billettene dine for salg direkte fra e-postbekreftelsen. Bare følg stegene i appen eller på nettstedet. Slik fungerer det:

1. Velg «Videresend e-postbillett» når du laster opp billettene i appen

2. Kopier e-postadressen vår

3. Gå til bestillingens e-postbekreftelse, der billettene er

4. Velg «Videresend», lim inn e-postadressen vår og send

5. Gå tilbake til appen og vent mens systemet vårt verifiserer billetten din

6. Når den er verifisert, kan du velge hvilken billett du vil selge og legge den ut!

Husk at du alltid kan velge hvilke billetter du ønsker å selge fra en pakke eller omstarte prosessen hvis noe gikk galt.

Hva du bør gjøre hvis du kun har en fysisk kopi av billetten

Akkurat nå godtar vi ikke skannede eller fysiske billetter. Vi ønsker alltid å verifisere at hver billett på plattformen er trygg, og fysiske kopier gjør det vanskeligere å sørge for at billetten din er sikker og fungerer som den skal (tenk papirkopier og ting som festivalarmbånd).

Hvis du bare har en fysisk kopi av billetten din, kan du sende en e-post til arrangøren og be dem om å sende deg en PDF-versjon av billetten. Deretter kan du enkelt opprette en oppføring ved å laste opp PDF-filen eller e-posten på plattformen vår – bare sørg for at du klikker på rett billettype når du oppretter oppføringen.

Hvis du fremdeles har problemer, ta en titt på hjelpesenteret vårt eller kontakt supportteamet vårt. De hjelper deg gjerne med eventuelle spørsmål du måtte ha, slik at du kan selge billettene dine og gjøre en annen fan glad!