Hvordan importerer jeg billetter til kontoen min?

Se hvordan du kan legge til billetter fra hvor som helst i Dine billetter for enkel og organisert tilgang, til og med offline.

Andrea avatar
Skrevet av Andrea
Oppdatert over en uke siden

Vi har en superpraktisk funksjon som lar deg importere billetter du har kjøpt hvor som helst til siden Dine billetter på kontoen din. Ingen mer leting ved inngangen til arrangementet! Nå kan du:

• Importere hvilke billetter du vil til Dine billetter

• Ha alle billettene dine organisert på ett sted

• Finne billetter raskt, til og med offline

• Selge eller dele dem på

Gå til Billetter og velg filene du vil laste opp. Når du har lagt dem til kontoen din, kan du deretter avgjøre om du vil selge, dele eller beholde dem selv for lett tilgang i døren.

Hvordan legger jeg til all informasjon for å selge eller dele billetten?

Hvis du vil selge eller dele en billett, må du huske å legge til all informasjon om arrangementet slik at du kan publisere den. Når all informasjon om arrangementet er der og billetten er kategorisert, er den klar for salg. Hvis du vil vite mer om kategorisering av billetter, kan du se Hvordan fungerer kategoriserte billetter?

Hva om jeg ikke vil selge alle billetter i en fil?

Bare last opp filen som den er, så deler vi billettene for deg automatisk. Du trenger ikke å opprette andre filer eller prøve å gjøre det selv – systemet vårt er satt opp for å gjøre alt for deg! Finn ut mer under Hvordan laste opp filer med flere billetter.