Feilsøking for billettoverføring

Problemer med billettoverføring på Ticketmaster? Her er all hjelpen du trenger.

Andrea avatar
Skrevet av Andrea
Oppdatert over en uke siden

Prøver du å selge og overføre eller å kjøpe og ta imot mobilbilletter fra Ticketmaster*? Hvis du selger eller kjøper digitale Ticketmaster-billetter, finner du alltid billetten i appen deres på din iOS- eller Android-mobilenhet. Les videre for å få hjelp med stegene.

Hvordan fungerer billettoverføring?

Noen billettselskaper bruker digitale billetter og tillater ikke papirkopier. Du finner alltid mobilbilletter fra Ticketmaster i iOS- eller Android-appen, eller på nettstedet deres. Alt du trenger å gjøre er å følge disse stegene for å overføre billetten din til oss via Ticketmaster-kontoen din.

Hva om jeg vil ha billetten tilbake?

Er du ikke lenger interessert i å selge din billett til et Ticketmaster-arrangement, og den har ikke blitt solgt enda? Du kan kansellere overføringen på Ticketmaster-kontoen din. Deretter er det bare å fjerne den fra salg under oppføringene dine på TicketSwap.

Hvordan finner jeg billetten min på Ticketmaster?

Mobilbilletter kan ikke skrives ut, så du finner dem på Ticketmaster-kontoen din under «Mine billetter» → «Kommende arrangementer». De sender alltid en e-postbekreftelse for bestillingen i tillegg, der du finner en lenke til kontoen og kjøpet ditt. Husker du ikke innloggingsdetaljene dine for Ticketmaster? Bare gå til bestillingen gjennom e-postbekreftelsen og tilbakestill passordet ditt.

Jeg ser en feilmelding når jeg prøver å ta imot billetter

I TicketSwap-appen

Sørg for at du er logget inn på TicketSwap-kontoen din når du tar imot billetter, ellers kan du få en 404-melding når du klikker på «Ta imot billetter».

I Ticketmaster-appen

Alternativt, hvis du allerede er i Ticketmaster-appen, kan det noen ganger skje tidsavbrudd eller at du ikke ser billettene umiddelbart etter å ta tatt imot dem. Bare lukk Ticketmaster-appen og gå tilbake til kontosiden din, gå deretter til avsnittet Billetter / Mine billetter. Billettene dine bør være der hvis du allerede har gått gjennom mottaksprosessen, eller de burde være sendt hvis du overførte dem.

Hvorfor kan jeg ikke ta et skjermbilde av billettene som jeg kan vise frem ved inngangen?

Ticketmaster godtar kun en «live» billettversjon som vises i selve appen for inngang på et arrangement. Dette er for sikkerhets skyld slik at billetter er unike for én person, så du må laste ned appen på telefonen din for lett inngang på showet.

Finner du ikke det du leter etter? Sjekk ut vår artikkel om hvordan billettoverføring fungerer for mer informasjon om å overføre eller ta imot billetter, eller send oss en melding, så hjelper vi gjerne.

*Når du overfører eller tar imot billetter via Ticketmaster-plattformen, vil Ticketmasters vilkår og betingelser gjelde for alle handlinger du foretar deg der.