Alle collectiesTickets uploadenFoutmeldingen bij het uploaden
Mijn ticket is geen PDF, hoe verkoop ik het?
Mijn ticket is geen PDF, hoe verkoop ik het?

Lees hier meer over verkopen wanneer je ticket geen PDF-bestand is.

Julija avatar
Geschreven door Julija
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geaccepteerde ticketindelingen

• Apple Wallet (.pkpass op je Apple-telefoon)

• Mobiele app- of e-ticket

• PDF-bestand

• Ticketmaster doorgestuurde tickets

• Schermafbeeldingen (altijd gespecificeerd en voor beperkte evenementen)

• Doorgestuurde e-mail (niet voor alle evenementen beschikbaar)

Indelingen die we niet accepteren

• Fysieke tickets (neem contact op met de organisator voor een digitale versie of controleer je e-mail)

• Scans van tickets

• Polsbandjes

• Vliegtickets

• Tickets van een gastenlijst

• Gratis/cadeau gegeven/gewonnen tickets

Waarom zijn niet alle soorten tickets mogelijk?

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze prioriteiten bij het kopen en verkopen. Als een ticketsoort niet verkocht mag worden, komt dat door technische beperkingen of omdat we de koper geen volledige veiligheid kunnen garanderen.

We kunnen geen vliegtickets, tickets die je in een wedstrijd gewonnen hebt of tickets voor een VIP-gastenlijst verkopen, omdat die vaak sterk gepersonaliseerd zijn en voor de koper tot ongewenste situaties kunnen leiden aan de deur.

Andere tickets zijn moeilijker te verifiëren door onze systemen, maar we werken altijd aan nieuwe functies waarmee fans meer soorten tickets kunnen adverteren.

Heb je nog meer vragen of ondersteuning nodig? Vind de oplossing in ons Helpcentrum.