Account en Verificatie
Account
Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Problemen met in je account komen? Kijk hier verder naar wat je kan doen

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Mijn TicketSwap-account is gekoppeld aan een Gmail-adres

Als je bij TicketSwap staat ingeschreven met je Gmail, kan je het best via Google inloggen. Via deze methode hoef je alleen even je account te bevestigen, en dan zou je makkelijk je TicketSwap-account in moeten kunnen!

Ik heb mijn Facebook account gebruikt om om te registreren bij TicketSwap:

Als jij je Facebook account hebt gebruikt voor de registratie van je TicketSwap account dan kun je altijd inloggen op TicketSwap met je Facebook wachtwoord. Mocht jij je wachtwoord vergeten zijn, doe dan een wachtwoordreset op de Facebook website. Je kunt dan vervolgens met je nieuwe wachtwoord inloggen bij TicketSwap. Zorg er ook voor dat je TicketSwap toestemming hebt gegeven om Facebook te gebruiken!

Ik heb mijn TicketSwap account aangemaakt met email registratie:

Als jij je TicketSwap account hebt aangemaakt met de email registratie dan hoef je nooit met een wachtwoord in te loggen. Je kunt namelijk op "log in" drukken en het geregistreerde emailadres invullen. Op dat moment ontvang je van ons een zogenaamde "Magic link" in jouw email. Als je inlogt via deze link hoef je de komende 30 dagen niet meer opnieuw in te loggen en ben je automatisch ingelogd op TicketSwap.

Als je niet binnen 3 minuten de email ontvangt, controleer dan ook de SPAM folder van je email.

Ik heb mijn Apple ID gebruikt om in te loggen

Als je je TicketSwap-account hebt geregistreerd met je Apple ID, zal je telefoon je om je Face ID of Apple ID-wachtwoord vragen om in te loggen. Easy!