Kan ik deze tickets verkopen?
Ik wil graag een ticket vanuit mijn Apple Wallet verkopen

In dit artikel vind je informatie over het verkopen van tickets vanuit je Apple Wallet

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik mijn tickets verkopen vanuit mijn Apple Wallet?

Je kan rechtstreeks jouw tickets uploaden en verkopen vanuit je Apple Wallet door onderstaande stappen te volgen. Het is belangrijk dat je de TicketSwap app al hebt geïnstalleerd op je telefoon.

Stap 1: Open het ticket op de Apple Wallet en klik op de cirkel met de 3 puntjes om het optiemenu te openen.

Stap 2: Klik op het ‘delen’-icoon om door te gaan naar het volgende scherm

Stap 3: Klik op “TicketSwap” om het ticket naar de app te uploaden

Hoe zit het met Skiddle tickets?

Skiddle tickets kunnen gelukkig ook gewoon verkocht worden! Echter zal deze als een regulier .pdf gedownload moeten worden vanuit de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na aankoop van het ticket. De Apple Wallet versie van het Skiddle ticket kan helaas niet verkocht worden op ons platform.