Op TicketSwap kan je alle geldige pdf of pkpass e-tickets verkopen. Je kan dit vanuit de bestandsmap op je telefoon doen, maar we begrijpen dat dit een beetje een gedoe kan zijn. Wat je misschien niet weet, is dat het ook mogelijk is om het ticket direct vanuit het bestand met de app te delen!

Als je de app op je iOS- of Android-telefoon hebt, kan je de volgende stappen gebruiken om het ticket direct te delen. Je hoeft dan dus niet meer eindeloos te zoeken naar waar je dat ticket ook alweer had opgeslagen, en kan meteen door met het verkopen!

iOS

Android

Heb je de tickets alleen in je Apple Wallet? Geen zorgen, in dit artikel leggen we uit hoe je dat kan doen.