Ik ontvang geen SMS'je met verificatie

Problemen met het bevestigen van je nummer? Check hier wat je kan doen

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om TicketSwap volledig te kunnen gebruiken heb je een geverifieerd telefoonnummer nodig. Hierom zenden wij SMS’jes met verificatiecodes uit. Als je dit bericht niet ontvangt, kan je de volgende stappen volgen!

Stap 1: Zorg ervoor dat je je telefoonnummer volledig hebt ingevuld

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus het kan altijd gebeuren dat je per ongeluk het verkeerde nummer hebt ingevuld. Loop nog een keer na of je echt het juiste nummer ziet staan en maak waar nodig aanpassingen.

Stap 2: Check of er nog ruimte is in je inbox

De meeste SMS-inboxen hebben maar beperkte capaciteit, en als deze is bereikt komen onze berichten niet binnen. Controleer of je inbox nog ruimte heeft en verwijder als het nodig is een paar onnodige of oude berichten.

Stap 3: Check de verbinding met je provider en reset deze als dat nodig is

Controleer ook even de sterkte van je signaal. In sommige ruimtes of gebieden heb je niet genoeg bereik om een SMS te ontvangen. Je kan je bereik resetten door je telefoon even in vliegtuigstand te zetten en daarna weer opnieuw aan.

Stap 4: Vraag een nieuwe SMS aan

Je kan altijd een nieuwe code aanvragen om te kijken of dit het probleem verhelpt. Dit kan gewoon via de app, als deze functie beschikbaar komt. Als meerdere pogingen geen succes hebben, is het echter onwaarschijnlijk dat dit helpt.

Stap 5: Neem even contact op met TicketSwap!

Ons support team staat altijd klaar om je hiermee te helpen. Wij zullen je probleem rapporteren bij onze provider en zullen je nummer zo snel mogelijk geverifieerd krijgen.