Köpare
Jag vill köpa en biljett
Varje gång jag trycker på en biljettavisering är det någon annan som betalar, gör jag något fel?
Varje gång jag trycker på en biljettavisering är det någon annan som betalar, gör jag något fel?
Lukas avatar
Skrivet av Lukas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här på TicketSwap är det först till kvarn som gäller för de flesta evenemangen. Det betyder att det kan vara extremt svårt att vara först att klicka på en biljettavisering för populära evenemang som t.ex. Hellfest eller Boom Festival. För vissa evenemang klickar tusentals personer på aviseringen samtidigt, och därför är det lätt hänt att man är för sent ute. Du behöver lite tur för att kunna bli en av de första som får köpa biljetten.

Det finns några tips på hur du kan bli lite snabbare: du kan inaktivera låsskärmen på din telefon. På så sätt kommer du att kunna öppna appen lite snabbare, och de där millisekunderna kan verkligen göra skillnad. Fortsätt försök och lycka till

För att se till att du får aviseringarna, kan du läsa den här artikeln.

Kan man använda botar för att köpa biljetter?

Nej. Detta strider mot våra användarvillkor och går emot TicketSwaps etos och anda. Lyckligtvis har vi satt stopp för detta med några smarta förebyggande åtgärder genom att kontinuerligt optimera inom våra system för att förhindra botar och blockera personer som försöker använda dem. Vi kan lova dig att om du missar en biljett så säljs den till ett lojalt fan, precis som du!