Alla samlingarKöpa en biljett
Varför står det att inte biljetten jag köpte är tillgänglig?
Varför står det att inte biljetten jag köpte är tillgänglig?

Här läser du vad det innebär om inte din biljett har släppts och hur du kan ta reda på var och när du får den.

Julija avatar
Skrivet av Julija
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns några olika anledningar till varför du inte kan se eller ladda ner dina biljetter. Nedan hittar du några av orsakerna till att detta kan ske.

Evenemanget använder ett slutet system

Kontrollera evenemangets arrangörssida för att se om de använder ett slutet system. Det är där arrangören eller biljettleverantören beslutar att släppa biljetter närmare evenemangets datum. Detta kan vara allt från 2 veckor till 2 timmar innan dörrarna öppnas. Om evenemanget använder den här funktionen kommer du att kunna se biljetten när arrangören anger att de kommer att släppa den.

Det är en Ticketmaster-överförd biljett

Om din biljett är från Ticketmaster och du köpte den på TicketSwap, måste du klicka på länken i e-postmeddelandet för att acceptera överföringen. Du kan sedan se den på ditt Ticketmaster-konto.

Om Ticketmaster-evenemanget använder ett slutet system där inte biljetten släpps kan du hitta biljetten på ditt Ticketmaster-konto när arrangören väljer att släppa den.

Du har delat din biljett

Kontrollera att du inte har delat din biljett med någon annan. Om du gör det kommer du inte att kunna se eller använda biljetten. I dessa fall kan du klicka på "Avbryt delning". Du kan alltid dela igen efteråt om du ändrar dig.

Så laddar du ner eller skriver ut en biljett

Du kan ladda ner biljetten om du använder en webbläsare. Du hittar alternativet för att ladda ner eller skriva ut biljetten i "Dina biljetter" på ditt konto när du loggar in med samma konto som du köpte biljetten med.

Besök vårt hjälpcenter för mer information om du fortfarande inte kan hitta din biljett eller om du vill ställa en annan fråga.