Köpa en biljett
Jag kan inte hitta biljetten jag köpte i mitt TicketSwap konto
Jag kan inte hitta biljetten jag köpte i mitt TicketSwap konto
Kevin avatar
Skrivet av Kevin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du köpt en biljett på TicketSwap, men den är inte tillgänglig ännu? Läs följande artikel för att lära dig mer om "förseglade biljetter".

Om du har problem med att hitta din biljett i ditt TicketSwap-konto, oroa dig inte! Här är några saker du kan göra för att försöka hitta den:

Kontrollera att du använder rätt konto. Det är möjligt att du har använt en annan e-postadress eller loggat in med Google eller Apple. Dubbelkolla att du använder rätt inloggningsuppgifter.

Obs: Se till att komma ihåg din inloggningsmetod, annars kommer du att skapa flera olika TicketSwap-konton vilket kan leda till en hel del förvirring!

Kontrollera din e-post. När du köper en biljett på TicketSwap skickar vi vanligtvis ett e-postmeddelande med biljettinformationen till den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Se till att kontrollera din inkorg, såväl som din skräppost eller skräppostmappar. Det är möjligt att e-postmeddelandet kan ha omdirigerats dit.

Kontakta supporten. Om du har kontrollerat både ditt konto och din e-post och fortfarande inte kan hitta din biljett är det möjligt att något gick fel med betalningen. Kontakta i så fall vårt supportteam och ge dem så mycket information som möjligt, t.ex. evenemangets namn, datum och den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Vårt supportteam kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att hitta din biljett.

Vi förstår hur viktigt det är att ha tillgång till din biljett, och vi finns här för att hjälpa dig hela vägen!