Alla samlingarKöpa en biljett
Min biljett fungerade inte och evenemanget har avslutats

Det är ovanligt, men det kan hända. Läs här vad du ska göra om inte din biljett fungerade vid evenemanget.

Julija avatar
Skrivet av Julija
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter evenemanget - vad ska du göra nu?

Vi är verkligen ledsna för strulet. Först måste du meddela säljaren att biljetten du köpte av hen inte fungerade. I din inkorg finns ett mejl från oss där vi ber dig om feedback via ett formulär. Genom att trycka på knappen "Nej, min biljett fungerade inte" kan du öppna ett ärende där du och säljaren kan prata direkt med varandra för att ta reda på vad som hände.

Vad händer när du öppnar ett ärende?

Här är några av de vanligaste sätten som fans brukar lösa det på:

1. Säljaren går med på en återbetalning

Om något var fel med biljetten eller annonsen inser säljaren ofta att det var ett ärligt misstag och går därför med på att återbetala kostnaderna. Om så är fallet trycker köparen på knappen "Markera som löst" och vårt After Sales-team återbetalar pengarna från säljarens konto, med säljarens tillstånd.

2. Mer hjälp behövs, vår kundtjänst hoppar in

Om inte köparen och säljaren kan komma överens om en lösning kan de be vår kundtjänst om hjälp. Ibland kanske det inte är så tydligt vad som gick fel. En Aftersales-agent kommer då att hoppa in i konversationen så fort som möjligt för att hjälpa till. Det viktigaste är ett hålla det enkelt, vara artig och tydlig så att problemet kan hanteras så snabbt och rättvist som möjligt.

3. Säljaren svarar inte

I det här fallet kommer vi att hoppa in och be säljaren att delta i konversationen och vårt team fortsätter att hjälpa köparen genom att skicka påminnelser till säljaren. Vi ger inte upp förrän vi har hittat en lösning!

4. Köpare och säljare hittar en lösning utanför TicketSwap

Om så är fallet kan du stänga konversationen och på så sätt meddela oss att du har bestämt dig för att lösa problemet utanför TicketSwap.

Det här är bara några exempel på hur vi hjälper fans att lösa problemet om inte en biljett fungerar. Vi vet att det här kan vara en jobbig situation, men vi försöker alltid att lösa det rättvist för båda parter.

Vi gör vårt bästa för att svara snabbt, men ibland kan väntetiderna vara längre än vanligt - håll ut! Vi har inte glömt dig och vi kommer att uppdatera dig så fort vi kan.

Är du kvar på evenemanget?

Om du fortfarande är kvar på evenemanget kan vårt supportteam ibland hjälpa till. I den här artikeln kan du läsa mer om vad du ska göra om du fortfarande är kvar vid entrén.

Du kan även gå till vårt hjälpcenter för att hitta mer information, eller om du behöver kontakta vår kundtjänst.