Köpa en biljett
Jag vill skriva ut min biljett
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har köpt en biljett och skulle vilja skriva ut den, kan du först ladda ner din biljett och sedan skriva ut biljetten via vår hemsida: https://www.ticketswap.se/.

Härifrån har du tillgång till din biljett i ditt TicketSwap konto och kan klicka på 'ladda ner' för biljetten du vill skriva ut

Efter det är det bara att fortsätta som med alla andra dokument du skriver ut! Observera att du bara kan göra detta från webbplatsen, antingen från din telefon eller bärbara dator.