Tickets kopen
Ik heb een ander ticket gekregen dan besteld, wat nu?

Iets mis met je ticket, zoals de datum of de naam van het evenement? Kijk hier verder voor een snelle oplossing

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mijn gekochte ticket(s) zijn niet voor het juiste evenement, wat nu?

Als dit gebeurd, willen we dit graag zo snel mogelijk voor je oppakken. Je kan dit gemakkelijk bij ons rapporteren vanuit jouw ticket overzicht. Je doet dit zo:

Stap 1: Ga naar TicketSwap

Step 2: Ga naar je gekochte tickets overzicht en selecteer de 'help'-knop

Stap 3: Druk hierna op 'Ticket is for the wrong event'. Dit leidt je naar ons Helpcentrum

Stap 4: Scroll in ons Helpcentrum naar het einde van de pagina. Hier vind je de 'Neem contact op'-knop. Vanaf hier, heb je verschillende opties om contact op te nemen met ons Support team. Zij staan klaar om jou te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen!