Hoe kan ik inloggen op mijn account zonder Facebook te gebruiken?
Mitchell avatar
Geschreven door Mitchell
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik inloggen zonder mijn Facebook account?

Je kunt gemakkelijk inloggen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar www.ticketswap.nl/login of druk op login in de app.

2. Vul vervolgens het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij de registratie van je Facebook account

3. In je email ontvang je een code met 6 letters die je vervolgens op de website kunt invullen om in te loggen.

4. Je bent nu weer ingelogd en kunt TicketSwap weer gebruiken zoals je gewend bent!

Hoe kom ik er achter welk e-mailadres ik heb gebruikt om te registreren bij Facebook?

Ben je vergeten welk e-mailadres je hebt gebruikt om je te registreren bij Facebook? Zoek dan in je inbox naar emails van info@ticketswap.com en gebruik het e-mailadres dat gebruikt is in het "Aan;" veld om in te loggen bij TicketSwap.